Βιογραφικό

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα όπου και σπούδασα Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Στη συνέχεια, έλαβα μεταπτυχιακό τίτλο στην Κλινική Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο του Leiden της Ολλανδίας και μετά την επιστροφή μου στην Ελλάδα εκπαιδεύτηκα στην Υπαρξιακή Ψυχοθεραπεία στο τετραετές πρόγραμμα της Ελληνικής Εταιρείας Υπαρξιακής Ψυχολογίας Γίγνεσθαι, διαπιστευμένο κέντρο από την Εθνική Εταιρεία Ψυχοθεραπείας Ελλάδος (ΕΕΨΕ) και την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ψυχοθεραπείας (European Association of Psychotherapy-EAP). 

Είμαι πιστοποιημένη ψυχοθεραπεύτρια από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ψυχοθεραπευτών (EAP) και Εθνική Εταιρεία Ψυχοθεραπείας Ελλάδος (ΕΕΨΕ) και κατέχω άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος Ψυχολόγου (Αρ. Αδείας: 13046/2011).

Έχω εργαστεί σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς υγείας, ως εξωτερικός συνεργάτης Ψυχολόγος, όπως το ΚΚΨΥ Βύρωνα-Καισαριανής, τμήμα της Α ́ Ψυχιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, την 2η Πνευμονολογική Κλινική του ΓΝΝΘΑ «Η Σωτηρία», την Παιδοψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», το Ψ-Δικτύο, Πρόσβαση στη Στήρηξη, καθώς και σε ιδιωτικά ψυχοπαιδαγωγικά κέντρα, παρέχοντας ψυχοθεραπεία σε ενήλικες, εφήβους και παιδιά, συμβουλευτική σε γονείς και διενεργώντας ερευνητικό έργο. 

Από το 2013 εργάζομαι ως ιδιώτης ψυχολόγος και ψυχοθεραπεύτρια, στο προσωπικό μου γραφείο στην Ηλιούπολη, με ενήλικες.

Παράλληλα, συνεργάζομαι ως εκ. Εκπαιδεύτρια με το "γίγνεσθαι", την Ελληνική Εταιρεία Υπαρξιακής Ψυχολογίας. 

Ενδιαφέρομαι ενεργά για την έρευνα, τις τρέχουσες επιστημονικές εξελίξεις και την εφαρμογή τους στην ψυχοθεραπευτική διαδικασία. Για το λόγο αυτό, συμμετέχω και παρακολουθώ συνέδρια και σεμινάρια που αφορούν στην ψυχική υγεία και αρθρογραφώ για ζητήματα ψυχολογίας και φιλοσοφίας σε περιοδικά και ηλεκτρονικά μέσα.

Είμαι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (ΣΕΨ) και της Federation for Existential Therapy in Europe (FETE).